Sociedad
REUS

El sou de Pellicer i l'equip de govern, als jutjats

Admès a tràmit el recurs presentat per Ciutadans, que reclama que es compleixi la moció aprovada per ple de rebaixa de retribucions.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer. / ACN

Reus

El grup municipal de Ciutadans a Reus torna a portar l'equip de govern als jutjats. El recurs presentat per Ciutadans ha estat admès a tràmit pel jutjat contenciós administratiu número de 2 de Tarragona, que ha fixat el 21 de maig com a data pel judici, segons ha avançat avui el Diari de Tarragona. 

El govern, format pel PDECat, ERC i ARA Reus, haurà de donar explicacions per les retribucions que perceben com a càrrecs públics. Segons l'oposició, 75.000 euros bruts a l'any per l’alcalde “són desproporcionats, ja que és el gairebé el mateix que cobra el president del govern”, i de fet fa dos anys al ple municipal ja es va aprovar que calia fer una rebaixa. Juan Carles Sánchez, portaveu de la formació taronja a la capital del Baix Camp, explica que “hem esgotat tots els recursos i procediments interns i hem hagut de recórrer a un jutge perquè al final digui qui té raó",

“Obstinació per judicialitzar la política municipal”

Per la seva banda, l'equip de govern diu que tot és “una maniobra” de Ciutadans. El seu portaveu, Joaquim Enrech, retreu a la formació “que no sàpiga discernir entre una moció, que no obliga al seu compliment, i una proposta d'acord, que seria el procediment adequat”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00