Sociedad
ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Comença el compte enrere per la Copa del Món

Les finals de la copa d'Europa masculina es tanquen amb un balanç positiu i amb Joan Verdú a la novena posició en descens

E.J.M. ANA

Canillo

Andorra ho ha tornat a fer i l'organització de les finals de la Copa d'Europa, masculina i femenina, a les pistes de Soldeu-El Tarter han demostrat que hi ha nivell per acollir les finals de la Copa del Món d'esquí alpí del 2019. A més, l'esdeveniment ha acabat amb un resultat històric per a la Federació Andorrana d'Esquí (FAE): Joan Verdú ha quedat novè en la prova de descens, que ha tingut lloc aquest diumenge al matí a la pista Àliga, al sector del Tarter.

Després de la cerimònia d'entrega de trofeus i medalles, ha tingut lloc l'acte simbòlic per activar el compte enrere per a la Copa del Món: queden 357 dies.

El director general del comitè organitzador de les finals de la Copa d'Europa 2018 i de les finals de la Copa del Món 2019, Conrad Blanch, ha ressaltat la bona feina feta, que s'ha vist recompensada amb "una molt bona valoració de la FIS i de les seleccions". Destaca que ha estat un bon test de cara l'any vinent.

Tant el cap de Govern, Antoni Martí, com la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, també han lloat l'organització, que consideren un assaig per al gran esdeveniment que Soldeu-El Tarter acollirà d'aquí a un any.

Per al ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, "era un examen que hem superat amb nota" i confia que cada vegada més la ciutadania es faci seva proves com aquesta, i espera que l'any que ve el públic s'hi bolqui.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00