Sociedad
BÀSQUET

7 victòries seguides

El MoraBanc Andorra segueix fent història i suma la setena victòria consecutiva després de derrotar l’UCAM Múrcia (90-70)

Imatge del partit entre el Morabanc Andorra i l'UCAM Múrcia. / efe

Andorra la Vella

35 dies després del darrer partit a casa els tricolors continuen en una molt bona dinàmica. Encara no han perdut en el que portem de segona volta i es consoliden en les places de play-off.

Els homes de Joan Peñarroya van sortir endollats amb un gran Stevic que va sumar 14 punts. Al final dels primers 10 minuts el marcador reflectia 24-13. En el segon període, la diferència es va situar en els 13 punts, però el rival no va baixar els braços i va capgirar el marcador posant-se 34-35. Tot i això, dos triples consecutius de Jelinek i Sané van deixar l’electrònic 40-35.

A la represa el marcador va seguit igualat i tot es va decidir en el darrer quart. Els andorrans van anotar 32 punts, mentre que el rival només 14.

Al final del partit, el capità, Oliver Stevic, es mostrava content del treball de l’equip per seguir lluitant per estar entre els vuit primers al final de la lliga regular.

Amb aquesta victòria el MoraBanc Andorra es situa setè amb 14 triomfs i 9 derrotes les mateixes que el seu proper rival, l’Herbalife Gran Canaria.