Sociedad

La Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta inclourà enguany una rua de tancament

Coincidint amb la celebració enguany del desè aniversari de la festa, la rua comptarà amb la participació de molts dels personatges que han fet possibles els actes i espectacles tots aquesta anys

Un moment de la presentació del cartell anunciador de la X Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, que es celebrarà entre el 17 i el 20 de maig. / Cedida

Amposta

Una rua de tancament amb tots els personatges de la festa serà una de les principals novetats de la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta, que enguany celebrarà, entre el 17 i el 20 de maig, el seu desè aniversari. Coincidint amb aquesta celebració també s’ha decidit encomanar el pregó a Mar Panisello, que era la regidora de Cultura quan es va decidir crear aquesta festa de recreació històrica.

La rua final s’ha plantejat com un vehicle de visualització i reconeixement als centenars de persones voluntàries que tots aquests anys han fet possible la Festa del Mercat a la Plaça. Desfilaran tots els personatges que han format o formen part del Mercat a la plaça, com l’alcalde Palau, la “Xata”, Miquel Granell, Anita Roca, propietària del vapor Anita; i els actors que han format part de la sarsuela, el vermut dansat, l’Ampolino, la barberia o les dones del Mercat a la Plaça.

“La idea és que tota la gent que participa acabi fent una rua de tancament per fer lluir allò que volem que llueixi, que són els 10 anys de la Festa del Mercat a la Plaça”, diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

De moment, l’Ajuntament d’Amposta ha presentat ja el cartell anunciador de la Festa del Mercat a la Plaça, obra del dissenyador ampostí Adrià Merín. El cartell s’inspira un any més en l’estètica dels cartells modernistes del txec Alfons Mucha i té com a protagonista una figura femenina que representa les dones ampostines del segle XX.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00