Sociedad
VIDEOJOCS

El refugi de la Patacada en videojoc

Descobrim com s'ha creat un videojoc ambientat al refugi antiaeri de la Patacada des del curs de creació de videojocs i audiovisual de la Casa d'Oficis de Mas Carandell.

Lia Arriols i Rubén Cueto / Jordi Cartañá

Entrevista Videojoc de Reus (20/03/2018)

19:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048167/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Fragments de metralla” és un primer acostament i plantejament de videojoc i audiovisual que ens parlar de la guerra civil a Reus vist des d’un punt emblemàtic de Reus: el refugi de la patacada. Aquest és el fruit de molts mesos de treball per par dels alumnes i professors que han pres part en la segona edició de Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual del programa Treball als barris de Mas Carandell de Reus. Ens visita la seva directora, la Laia Arriols i Rubén Cueto, professor responsable de videojocs i amb ells esbrinem com s’ha gestat aquest projecte, com es va decidir la temàtica o bé quines han sigut les parts que els han donat més feina.

El refugi de la Patacada en videojoc

Cal dir que és un videojoc realista i fet amb un detall exquisit. Tant es així, que durant l’entrevista els hem plantejat la possibilitat de fer una recreació virtual del Reus modernista com tenen d’altres pobles i ciutats del territori sobre l’edat mitjana o romana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00