Sociedad

El Passeig de les Aigües de Collserola està saturat els caps de setmana

El RACC i el consorci del Parc han presentat una nova senyalització per millorar la convivència entre vianants i ciclistes i recomanen la presència de les policies locals

Consorci Parc Natural de Collserola

Barcelona

Els diumenges poden arribar a passar 5.500 persones pel Passeig de les Aigües de Collserola. Una xifra que genera sensació d'aglomeració i conflictes entre els usuaris. Per resoldre aquests problemes de convivència, el RACC i el consorci del Parc han presentat una nova senyalització i recomanen que les policies locals estiguin presents els dies de més afluència.

La majoria dels usuaris del passeig van a peu i un de cada 3 va en bici. Els conflictes es generen sobretot entre els vianants i els esportistes que fan ciclisme de descens que consisteix en baixar la muntanya per camins estrets i amb forta pendent. Aquesta pràctica està prohibida per les ordenances de Collserola, però encara hi ha gent que ho fa.

Per tot això, el RACC i el consorci del Parc han presentat una nova senyalització on a més dels plànols es recullen les normes i consells per garantir una bona convivència. I recomanen que la Guàrdia Urbana estigui al passeig els dies de més afluència de gent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00