Sociedad
FUNCIÓ PÚBLICA

Govern no es reunirà de nou amb els sindicats

Només el ministre d'Educació parlarà amb el SEP per recollir les seves inquietuds respecte la llei del cos especial d'ensenyament

La ministra Eva Descarrega en roda de premsa / SFGA/CEsteve

Andorra la Vella

Govern no té previst tornar-se a reunir amb els sindicats. La ministra de la Funció Pública i Reforma de l'Administració, Eva Descarrega, assegura que l'executiu manté la proposta de treballar sobre els acords assolits amb els representants sindicals. Ho farà conjuntament amb el grup parlamentari i via esmenes.

La ministra ha contestat d'aquesta manera als sindicats, que donaven de marge fins divendres al Govern per obrir ponts de diàleg. Descarrega, això sí, ha afirmat que el ministre d'Educació, Eric Jover, tindrà en els propers dies noves converses per recollir les demandes específiques del col·lectiu docent, tenint en compte que l'executiu està treballant paral·lelament en la llei del cos especial d'ensenyament.

Preguntada per la possibilitat que els sindicats de funcionaris realitzin accions de protesta durant la Setmana Santa, Descarrega ha dit que no ha rebut cap comunicació al respecte i ha desestimat fer valoracions.

Pel que fa als serveis mínims en cas d'una nova vaga, la ministra s'ha limitat a assenyalar que en tornarien a parlar amb els representants sindicals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00