Sociedad

L'Hipercor ja té la llicència d'obres per començar l'ampliació

Girona dóna llum verd definitiu a una de les dues operacions urbanístiques clau en la transformació de l'accés sud de la ciutat.

Les obres costaran 21M€, duraran 3 anys i consisteixen en construir 2 dues plantes més al centre comercial i pujar la plaça Salvador Dalí a l'alçada de la carretera de Barcelona.

Girona

La junta de govern local ha aprovat la llicència d'obres i això dóna 9 mesos de termini a l'Hipercor per començar els treballs, que duraran 3 anys i que costaran quasi 21 milions d'euros.

El centre comercial guanyarà dues plantes, s'ampliarà en 22.390 metres quadrats i la plaça Salvador Dalí s'aixecarà fins a deixar-la a la mateixa cota que la carretera de Barcelona. A sota, el centre comercial hi farà un aparcament amb capacitat per 300 cotxes.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha dit que és una operació on tothom hi surt guanyant perquè el centre comercial pot posar-se al dia i créixer i la ciutat gauanya una plaça pública sense que li costi ni un euro.

L'ampliació de l'Hipercor és un dels dos projectes estratègics que l'Ajuntament considera clau en la transformació de la carretera de Barcelona en el seu tram sud. L'altre és la construcció de la nova Clínica Girona, situada a poc més de mig quilòmetre del centre comercial. En aquest cas, les obres ja han començat.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00