Sociedad
COMPETÈNCIES I TRANSFERÈNCIES

Ld'A creu que el partit ha sortit reforçat amb la sentència del TC

Que la llei de transferències tingui artícles inconstitucionals diu que demostra que no van actuar per tacticisme polític

Maribel Lafoz, Jordi Gallardo i Amadeu Rossell, executiva de Liberals d'Andorra, en roda de premsa ahir / L'A

Andorra la Vella

Liberals d’Andorra assegura que amb la sentència del Tribunal Constitucional sobre les lleis de Competències i Transferències el partit ha sortit reforçat.

El secretari general del partit, Amadeu Rossell, assegura que a la vista del resultat de la sentència van fer bé de demanar als consellers que no votessin les lleis. En la mateixa línia, el president liberal, Jordi Gallardo, ha afirmat que si no s'hagués abstingut el dia de la votació, no s'hagués pogut presentar el recurs i ara mateix tindríem dues llei aprovades, una d'elles clarament anticonstitucional. La sentència, diu, reforça el partit i trenca amb el missatge que darrere dels seu vot s'amagaven altres interessos.

Gallardo ha lamentat la lectura "esbiaixada, simplista i clarament tendenciosa" que ha fet el Govern d'una sentència que ell qualifica de "toc d'alerta". Retreu a l'executiu que volgués imposar la reforma comunal sense diàleg i consens i que ara vulgui solucionar-ho només parlant amb els comuns. "No han entès res", diu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00