Sociedad
FUNCIÓ PÚBLICA

Tretze agents de circulació d'Escaldes es querellen contra la seva cap

El comú ha obert una investigació per esclarir els fets però per ara no ha apartat ningú del servei

Agents de circulació de comú d'Escaldes dirigint-se al Servei de circulació comunal. / Arxiu RTVA

Escaldes-Engordany

Un grup de 13 agents de circulació del comú d'Escaldes-Engordany ha interposat tretze querelles contra la cap i l'oficial del servei. Les acusen de coaccions i amenaces.

Segons han explicat fonts properes a la SER, la situació de malestar al cos fa anys que dura, però no va ser fins el passat octubre, quan una agent va haver de sortir d'una reunió per una crisi nerviosa, que els agents implicats van decidir actuar. Finalment, el passat 14 de març van decidir recorrer a la via judicial. Volen deixar clar que les querelles no impliquen en cap moment ni el comú com a institució ni els seus reponsables polítics.

La corporació, a través d'un comunicat, ha manifestat que "posarà tots els mitjans possibles" per esclarir la situació i que "ja s’està elaborant un informe intern" per analitzar els fets. A més, ha volgut reiterar "la confiança cap als màxims responsables del Servei de Circulació", a qui diu, "no apartarà dels seus llocs de treball en tant que a data d’avui es considera que en cap moment s’ha produït cap acte que pugui posar en dubte l’exercici de les seves funcions".

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00