Sociedad

Els camioners se senten "segrestats"

Els transportistes condemnen "rotundament" els talls de circulació a Catalunya

Els camioners se senten "segrestats"

Alguns camioners s'han enfrontat als manifestants al tall de l'AP 7 a Figueres / ACN

Madrid

Els transportistes condemnen "rotundament" els talls de circulació que s'estan produint a Catalunya per demanar l'alliberament dels líders independentistes presos i diuen sentir-se "segrestats". I és que als talls dels Comitès per a la Defensa de la República a l'AP-7 i la Nacional 340, s'ha sumat la paralització a la A-2 a l'altura d'Alcarràs, Lleida.

D'aquesta manera, els transportistes sol·liciten al Govern central ia la Generalitat que prenguin les mesures necessàries per garantir la seva activitat i evitar que augmentin encara més les pèrdues en el sector. "El que no entenem és que aquests talls es puguin estar produint de manera contínua durant dos dies ja sense que veritablement vegem una actitud ferma per part de les actituds competents perquè cessin en això", va explicar a la Cadena SER el portaveu de la Confederació espanyola de Transport de Mercaderies (CETM), Dulsé Díaz.

La patronal CETM diu que el sector se sent "segrestat" perquè les protestes a Catalunya els afecten directament. Demanen que les forces d'ordre públic garanteixin el dret a la lliure circulació i calculen l'impacte dels talls en el seu sector a "moltíssims milions d'euros". Estima a 600 euros el cost per la paralització d'un camió durant una jornada i en 50.000 el nombre de camions que circulen cada dia per les vies catalanes afectades aquests dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00