Sociedad

Condemnen per violència de gènere un dels detinguts per l'atemptat de Barcelona

Condemnat a mig any de presó un dels detinguts, i ara empresonat, per l'atemptat a les Rambles i Cambrils el passat mes d'agost. La condemna és per haver maltractat la seva parella.

Driss Oukabir va declarar per videoconferència des de la presó. / Imatge: ACN

Girona

La sentència considera que Driss Oukabir va agafar la seva parella pels cabells i la va arrossegar escales amunt del bloc de pisos on vivien.

Això va passar el mes de gener del 2017. En canvi, no es considera provat que la tornés a maltractar mesos després, com apuntava la fiscalia.

La condemna que li imposa el Jutjat Penal de Girona també li prohibeix durant un any tenir armes i li impedeix acostar-se durant un any i mig a menys de 500 metres de distància de la noia. Encara són parella i durant el judici ella va negar els maltractaments. Va dir literalment: "si després de tot, segueixo al seu costat, és per algun motiu".

Driss Oukabir és a la presó de Soto del Real des del mes d’agost, quan va ser detingut després dels atemptats de Barcelona i Cambrils. El seu DNI és el que va servir per llogar la furgoneta amb la que es va cometre l’atropellament a les Rambles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00