Sociedad

El Projecte Mut han estat els darrers protagonistes de LOS40 Backstage

La formació eivissenca del David Serra i el Joan Barbé van passar pels estudis de LOS40 a Barcelona per presentar les noves cançons del seu sisè disc d’estudi anomenat La Vida Rima

Projecte Mut a l'estudi Toresky de Ràdio BarcelonaLOS40

Barcelona

La banda de folk-rock ha tancat el seu desè aniversari als escenaris amb la presentació del nou àlbum que han estrenat amb el seu nou single Sé Com, tema que no ha faltat al showcase exclusiu de LOS40, així com els seus grans èxits, Junts, En La Nit Artificial, Pa; fins i tot, van portar una jota eivissenca anomenada Alegria que va animar més, si es podia, als assistents.

El Projecte Mut va fer us de l’humor que els fa únics, l’alegria que els fa omplir sales; i com no, del talent que els ha portat durant més d’una dècada d’escenari en escenari. Els illencs van omplint l’estudi Toresky de Ràdio Barcelona de bona música en directe i fent que el assistents acabessin fent els coros de les seves cançons a ple pulmó.

LOS40 Backstage dels eivissencs va tenir un caire d’allò més familiar i força heterogeni pel públic que es va apuntar a viure el directe i l’entrevista del Projecte Mut. Entre totes les preguntes que el públic els va poder fer, ens vam quedar amb les ganes de conèixer el millor quiosquet de platja per fer una paella a Eivissa aquest estiu. Ho sabrem en el proper?

El Projecte Mut han estat els darrers protagonistes de LOS40 Backstage
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00