Sociedad

50 kms de persecució amb 90 quilos de marihuana al maleter

Se salta un control de la policia a La Jonquera, el persegueixen durant més de 50 kms per l’N-II i acaba estampant-se contra un semàfor a dins de Girona. El motiu; portava 90 quilos de marihuana al cotxe.

El semàfor que va aturar la persecució. / Imatge: ACN

Girona

La Gendarmerie francesa ja perseguia el suposat delinqüent, que anava sol al cotxe, des de territori francès. El presumpte traficant conduïa a gran velocitat, de forma temerària i posant en perill la seguretat del trànsit.

En veure que també el perseguia la policia d'aquí, va decidir abandonar l'autopista a la sortida 4, a l'alçada de Figueres, trencant la barrera del peatge.

Allà va enllaçar amb la carretera N-II i va continuar la fugida fins a Girona. Ja a dins d’aquesta ciutat, quan va arribar a la frontissa del Güell, a l'alçada del Pont del Dimoni, va xocar contra un semàfor.

El cotxe va quedar totalment inutilitzat però el sospitós va decidir seguir fugint a peu. Una patrulla de la Policia Municipal va aconseguir detenir-lo cap a les tres de la matinada. L'arrestat és de nacionalitat francesa i no consten antecedents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00