Sociedad

4 anys de presó per matar una noia de 25 anys conduint begut i drogat

Condemnat a 4 anys de presó l'acusat de matar una noia de 25 anys conduint begut, drogat i sense carnet. Quan ha acabat el judici, el jutge ha dictat la sentència de viva veu i l'ha enviat a la presó sense fiança.

El condemnat, durant el judici. / Imatge: ACN

Girona

Aquesta condemna s'afegeix a altres que acumulava aquest home, també per haver conduït begut. En un dels casos, el van condemnar a un any i tres mesos de presó perquè, el mateix dia d'aquest accident mortal, hores abans, ja li havien immobilitzat el cotxe perquè anava borratxo.

En la seva declaració, ha explicat que només recorda que va tornar a agafar al cotxe (que un amic li havia retirat) perquè volia anar a l'hospital a veure al seu pare que s'estava morint. Diu que després d'això només recorda que es va despertar a l'UCI.

Conductor condemnat

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000158230/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En l’accident que el va portar a l’UCI, a Fornells de la Selva, va morir una noia de 25 anys que anava en un altre cotxe.

Les anàlisis van demostrar que anava borratxo i drogat tot i que ell diu que s'havia pres sis o set cerveses, però no pas drogues.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00