El ple rebutja la moció del PP que demanava la dimissió de Madrenas

L'alcaldessa de Girona va reiterar la seva voluntat de continuar al capdavant de la ciutat i es va descartar com a presidenciable a la Generalitat tot i les informacions periodístiques que la situen com a alternativa si fracassen els intents per investir Jordi Sánchez o Carles Puigdemont.

Madrenas parlant ahir al ple. /

ERC, la CUP i CiU van votar en contra de la moció que va presentar la portaveu del PP i que, al marge del vot d’aquest partit, només va tenir el suport de C’S.

La portaveu popular, Concepció Veray, va reiterar que l’alcaldessa Marta Madrenas té una actitud “sectària” i que no representa la majoria dels gironins. Els partits que li van tombar la moció la van recriminar-li haver-la presentat sabent que estava condemnada al fracàs.

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, va dir a Veray que si volia canviar l’alcalde havia de presentar una moció de censura i el portaveu de la CUP, Lluc Salellas, va dir que tot i que ideològicament estan molt lluny de Madrenas, no pensaven contribuir a la seva “criminalització”.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona / Deixa clar que vol seguir sent alcaldessa

Un cop desestimada, Madrenas va agafar la paraula per reiterar la seva voluntat de seguir com a alcaldessa davant de les informacions periodístiques que la situen com a presidenciable –entre d’altres- a la Generalitat si no prosperen les iniciatives per investir Jordi Sánchez o Carles Puigdemont.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?