Sociedad
TEATRE

L'ENA aposta per la internacionalització

En les propostes del 2018 dues coproduccions amb el Grec i el TNC

Els directors artístics de l'ENA, Joan Hernàndez, Mònica Vega i Alfons Casal, en roda de premsa. / M.T. ANA

Andorra la Vella

L'Escena Nacional d'Andorra es fa gran i s'obre al món, amb coproduccions amb institucions catalanes com el Grec Festival de Barcelona o el Teatre Nacional de Catalunya.

Aquest matí s'han presentat les propostes de l'ENA des del maig del 2018 fins el març del 2019. Uns projectes sòlids, potents, i que apropen l'Escena Nacional als escenaris catalans. Així ho destacava el director artístic Alfons Casal.

Tot i l'obertura, cal destacar que entre els projectes també hi ha dues produccions cent per cent andorranes, un espectacle familiar de caire pedagògic i una lectura dramatitzada. La resta de propostes abasten diferents tipologies com la comèdia dramàtica, la comèdia thriller, i fins i tot el thriller de ciència ficció.

El pressupost amb que compta l'Escena Nacional aquest any és de 75.600 euros, 20.000 més que l'any passat. Precisament, els directors artístics de l'ENA han aprofitat l'ocasió per valorar la bona acollida que estan tenint els projectes del 2017 dins i fora de les nostres fronteres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00