Sociedad
INFRAESTRUCTURES

Tarragona i Reus escenifiquen un front comú per millorar el sistema ferroviari

Els dos alcaldes han posat sobre la taula els punts a tractar per evitar, entre d'altres, que els trens de mig i llarg recorregut marxin del centre de les diutats un cop entri en funcionament el Corredor del Mediterrani.

Josep Fèlix Ballesteros i Carles Pellicer. / ACN

La Canonja (Tarragona)

Els batlles s'han reunit a la Boella per unir esforços i solucionar la manca ferroviària del Camp de Tarragona. Un pacte entre ciutats de nou punts dels quals Ballesteros i Pellicer remarquen que la prioritat és donar servei a les estacions, reforçant la connectivitat d'aquestes ciutats amb Barcelona, i aconseguir una línia de mercaderies que passi per l'interior substituint d'aquesta manera el tercer fil, un projecte que porta set anys sobre la taula sense materialitzar-se.

Segons l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, "Tarragona i Reus ens hem posat d'acord per fi, perquè no ha estat fàcil. Vam partir de 'ens hem d'entendre', no de 'a veure que diu aquest', ens hem d'entendre i ens entendrem. I la veritat és que és un resultat enormement positiu".

Tarragona perdrà els trens de mig i llarg recorregut a finals d'any amb la posada en marxa del corredor i davant aquesta situació imminent ambudes ciutats han acostat posicions: "hem d'entonar el 'mea culpa', bona part del que ha passat és perquè no hem anat a la una", ha manifestat el batlle tarragoní. Tot i concretar els punts a tractar, ambdós alcaldes no han establert un calendari per exigir l'execució de les propostes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00