Sociedad

Foment anuncia la nova estació de Sant Andreu Comtal per al 2020

El ministre Íñigo de la Serna ha visitat les obres de la Sagrera on s'han iniciat els treballs per construir els accessos viaris i ferroviaris

Les obres a la zona de La Sagrera / Mònica Peinado CADENA SER

Barcelona

L'any 2020 estarà construït el gruix de la nova estació de Sant Andreu Comtal i la platja de vies per estacionar trens prevista en aquest sector. És el compromís anunciat avui pel Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, que ha visitat les obres que estan en marxa a la Sagrera.

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries ha iniciat els tràmits per resoldre el contracte amb les empreses que havien de construir la nova estació de Sant Andreu Comtal. Les irregularitats detectades en les obres fan impossible, segons ADIF, modificar el contracte actual i el projecte s'haurà de tornar a licitar. Segons el ministre, abans d'acabar l'any s'adjudicaran les obres, però no totes. Ha explicat que es farà el gruix de la nova estació i la platja de vies d'estacionament de trens que "són les actuacions més urgents".

De la Serna ha assegurat que aquests treballs estaran acabats el 2020, igual que les obres de l'estació de la Sagrera. La tinent d'alcalde d'Urbanisme, Janet Sanz, ha celebrat que "d'una vegada per totes s'estigui resolent el contracte i es pugui fer l'estació en condicions que es mereixen els veïns".

Aquests dies han començat els treballs dels accessos viaris i ferroviaris a la futura estació de la Sagrera. Continua la construcció del col·lector de Prim i també l'estructura de l'estació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00