Sociedad

Magentí diu al company de cel·la que els va matar el fill

L'acusat del doble crim del pantà de Susqueda va explicar al seu company de cel·la que el seu fill va matar a trets els dos joves i que ell el va ajudar a desfer-se dels cadàvers. És la primera vegada que Jordi Magentí reconeix la seva implicació en els dos assassinats. La policia no es creu aquesta versió. Els investigadors estan convençuts que va actuar sol.

Jordi Magentí, escoltado poir los Mossos d'Esquadra / ACN

Girona

Jordi Magentí va explicar al seu company de cel·la, un pres de confiança, que el seu fill va matar a trets els dos joves del Maresme perquè els havia sorprès enmig de la plantació de marihuana que pare i fill tenien a Susqueda.

També li va dir que per ajudar al fill, ell es va desfer dels dos cadàvers i del cotxe de la parella, llençant-los al pantà. Magentí va dir al seu company que havia col·laborat perquè tenia un deute amb el seu fill ja que anys abans va matar la seva mare, també a trets.

Després d'aquesta confessió al company de presó els Mossos van prendre declaració a Magentí, que va mantenir la versió però va caure en contradiccions i fins i tot va donar detalls que només podia saber l'assassí.

La policia no el va creure. És més, els investigadors estan convençuts que va actuar sol i han recollit indicis que apunten directament a Magentí com l'únic autor dels dos crims.

A banda de tots els indicis, els investigadors saben que l'endemà va tornar a Susqueda amb la seva dona (perquè ella els ho ha explicat), que la dona no havia estat mai al pantà fins llavors -per això creuen que la volia utilitzar de coartada- i que mentre eren allà, Magentí va desaparèixer un parelll d'hores. En aquest temps, creu la policia que Magentí va fer desaparèixer el cotxe de la parella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00