Sociedad
CAMPANYA D'ESTIU

Objectiu: superar el milió de turistes

El ministeri presenta la nova campanya amb la previsió d'augmentar un 6,4% les pernoctacions i un 2,3% els visitants

Escaldes-Engordany

Andorra Turisme preveu un creixement del 6,4% del nombre de peronoctacions i d'un 2,3% dels turistes per aquest estiu.

Aquest matí s'ha presentat la campanya de comunicació a 10 països i que té un pressupost de 2,1 milions d'euros. Enguany s'estrena un nou spot promocional amb les activitats de natura com a gran reclam.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha explicat que l'objectiu és tornar a superar el milió de turistes com ja va passar l'any passat. En aquest sentit, assenyala que en els darrers cinc anys el creixement ha estat del 42,2% i pel que fa a les pernoctacions s'ha situat al 51%. De fet, per aquest estiu s'espera que els turistes pernoctin 2,75 dies de mitjana. En aquest sentit, diu que l'objectiu és seguir creixent i comunicar que Andorra també és una destinació d'estiu.

A nivell de mercats s'ha previst un increment dels turistes espanyols de prop del 2%, mentre que dels francesos i d'altres destinacions un 3%.

A part de les activitats de natura també es posa molt d'èmfasi en els 8 cap de setmana amb activitats esportives d'alt nivell com l'etapa reina de la Vuleta Ciclista a Espanya o la Copa del Món de BTT. També s'ha de tenir en compte l'espectacle del Cirque du Soleil "Diva", així com les compres, el benestar i la cultura. A més, aquest any es farà comunicació al Festival Grec de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00