La Graderia
Deportes
ESPAI BARÇA

Acord 'històric' per reformar el Camp nou i el seu entorn

Tots els grups municipals, menys la CUP, recolzen el projecte de l'Espai Barça. Les obres del Nou Camp Nou començaran l'estiu de 2019 i finalitzaran quatre anys després. El cost serà de 639 milions d'euros.

Acord entre Barça i Ajuntament per impulsar l'Espai Barça (12/4/18)

Acord entre Barça i Ajuntament per impulsar l'Espai Barça (12/4/18)

06:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001342258/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L´Espai Barça s´obrirà al barri de Les Corts amb ús públic de les esplanades i tanques només el dia de partit.

“El nou Camp Nou es farà” ha tronat Bartomeu per replicar els dubtes que envoltaven un projecte que ara aprovarà el Ple de l´Ajuntament el proper 27 d´Abril.

La modificació del Pla Metropolità ha rebut el suport de tots els grups tret de la CUP.

El pressupost s´enfila fins els 639 milions d´euros. Hi està inclosa una eventual desviació de fins el 8%.

D´aquesta partida, el Barça destina 125 milions a urbanitzar els carrers que hi toquen, a soterrar l´aparcament i a la millora de zones verdes.

El calendari

De les obres de l´Espai Barça, l´estadi Johan Cruyff és el primer que ha d´estar enllestit el primer trimestre del 2019, i després s´atacarà la construcció del nou Palau, prèvia demolició del mini. La reforma de l´estadi s´ha de completar l´estiu del 2022.

L´Espai Barça té el seu propi finançament a partir dels “titles rights” i el crèdit bancari, i en cap cas “ha d´interferir en la gestió esportiva normal.”

S´apujaran els abonaments?

El preu dels abonaments, molt temps congelat, s´adaptarà en principi a l´IPC anual i això permetrà encarir els abonaments en funció també de les noves comoditats i serveis d´un estadi que augmenta el seu aforament fins als 104.000 espectadors.

Hi haurà l´esmentat aparcament soterrat, i aquí és on també s´hi hauran d´aparcar les motos. Queda per saber, ha dit el directiu Moix, si s´haurà de pagar per deixar les motos a l´aparcament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00