Sociedad

Els Catarres: “Hi havia la responsabilitat de fer un bon disc”

Entrevista a LOS40

Els Catarres: “Hi havia la responsabilitat de fer un bon disc”

Entrevista Els Catarres / Los40 Catalunya

Barcelona

La banda ha tornat després d’una parada que era indefinida però l’espera només ha durat un any i mig. Els Catarres presenten el seu quart disc Tots els meus principis amb un esperit renovat i fent un pas més en la seva evolució musical. Per exemple, el disc s’inaugura amb Perfectes i ja apareixen aquí els nous guilty pleasure de la banda que són els sintetitzadors. També la Roser Cruells incorpora el baix elèctric per agafar més presència escènica.

El trio necessitava trobar-se a faltar entre ells per crear nova música. De fet, per compartir noves experiències primer les havien de crear i viure. La banda nascuda a cavall entre Aiguafreda i Centelles han viscut molts concerts i això vol dir moltes hores junts. Per això un dels seus avantatges (o inconvenients) és que es coneixen prou bé i n’hi ha que són ben tossuts com l’Eric, un desastre amb la tecnología en el cas de la Roser o també en Jan que pot fer canviar-ho tot al darrer minut.

Els Catarres són conscients de l’estima dels seus fidels que els segueixen des de aquells inicis on la Jennifer es va convertir en un autèntic fenomen viral a tot el país. La banda recorda aquella bogería i com van apostar pel projecte que els continua fent voltar arreu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00