Sociedad

Un dels presumptes agressors de Cornellà es va suïcidar a Madrid dimecres

L'entorn d'aquest jove ha explicat a la Policia Nacional que "no va aguantar la pressió perquè sabia que li anaven al darrera"

Els Mossos han detingut un altre jove de Cornellà de Llobregat de 19 anys per la seva implicació a la batussa

Un dels presumptes agressors de Cornellà es va suïcidar a Madrid dimecres

El vídeo enregistrat per un veí mostra la brutalitat de la baralla que es va viure a Cornellà / Cadena SER

Barcelona

L'autòpsia ha confirmat que el suposat agressor va morir a conseqüència d'una caiguda d'esquenes des de l'onzena planta d'un bloc del carrer Elfo del districte de Ciudad Lineal a Madrid. Tenia un politraumatisme i talls per la caiguda, segons l'informe forense i després d'haver impactat primer contra una tanca d'arbustos i després contra el terra. L'entorn d'aquest jove va explicar a la Policia Nacional que el noi "no havia pogut aguantar la pressió sabent que li anaven al darrera" pel que havia passat la matinada de dissabte a Cornellà de Llobregat en un enfrontament entre joves del municipi i un grup d'homes d'ètnia gitana del barri de Ca n'Espinós de Gavà. Tres persones de l'últim grup van quedar ferides greus, una d'elles en estat crític, entre la vida i la mort, ingressat a l'Hospital de Bellvitge.

La batussa va passar a la sortida de la discoteca Phant de Cornellà de Llobregat, quan suposadament aquest jove que s'ha suïcidat i un grup d'amics, tots molts joves, van agredir a cops de pal i amb puntades de peu tres homes. A les imatges, enregistrades pels veïns, es veu com un dels joves li clava un cop de pal i després un cop de taló amb tota la força a la cara un dels ferits estès a terra i un altre tot darrera fa el mateix.

Per altra banda, els Mossos, que ja tenien identificat el noi que es va suïcidar dimecres a Madrid, van detenir el mateix dia un altre jove de Cornellà de Llobregat de 19 anys per la seva suposada implicació amb la baralla i agressió de la matinada de dissabte. En els vídeos enregistrats a la zona se'ls sent cridar "Boixos Nois". Algunes fonts apunten que el grup forma part dels anomenats Mini Casuals, els considerats aprenents de la violenta organització dels Casual, que n'han quedat al marge. La policia però encara està investigant si formen part d'aquest grup sota aquesta denominació.

 


 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00