Sociedad
RODA D'ESCRIPTORS LOCALS

Pep Macaya, "Mirolina" a Vermuts Miró

Encetem la roda d'entrevistes d'escriptors locals mirant a Sant Jordi. Els hem demanat que triïn un lloc que tingui a veure amb la seva obra o amb ells mateixos. Obrim foc amb Pep Macaya i al seva novel.la ambientada al Reus de 100 anys enrere.

Jordi Cartaña entrevistant a Pep Macaya a Vermuts Miró / Jordi Cartañá

Entrevista Pep Macaya (16/04/2018)

23:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048475/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Mirolina” és la novel.la que el seu autor Pep Macaya ja ha presentat als nostres estudis. Però avui, amb ell, hem volgut estrenar la roda d’entrevistes a autors locals en prèvia a Sant Jordi. Un rondo que hem volgut fer fora dels nostres estudis a partir del trinomi Llibre/Autor/Indret. I per indret entenem un lloc que aparegui al llibre o que tingui una especial significació pel seu autor. Així Pep Macaya ha volgut tirar la fàbrica de Vermuts Miró on a la sala de tasts hem fet l’entrevista i hem fet un tomb per davant de les botes on descansen els licors.

Pep Macaya parlant de la seva novel.la "Mirolina" a la sala de tasts de Vermut Miró / Jordi Cartañá

Durant la conversa han sorgit noves reflexions al voltant de la història de la protagonista que el seu pare la vol casar amb un home ella ni estima ni vol. Mirolina és rebel, inconformista amb el món que l’envolta. Punts de contacte que Macaya reconeix tenir amb la seva “criatura”.

No hem volgut tancar l’entrevista, tal i com farem amb la resta de converses, tot llegint un fragment del nou i últim llibre publicat del finit Jordi Tiñena. Es la nostra manera de tenir-lo present aquests dies ara que ja no és entre nosaltres.

I demà, Ariel Santa Maria. Presenta les seves memòries polítiques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00