Sociedad

Gala Pin diu al jutge que seguirà denunciant les pressions de les immobiliàries

La promotora MKPremium va presentar una querella contra la regidora de Ciutat Vella per injúries i calúmnies

La concejal de Barcelona Gala PinEUROPA PRESS

Barcelona

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha defensat davant del jutge que la seva obligació és explicar als ciutadans quines pràctiques s'estan fent al seu districte i denunciar la vulneració de drets dels ciutadans. D'aquesta manera, Gala Pin ha justificat les seves crítiques a la promotora MKPremium a la que va acusar de practicar "violència immobiliària". Unes paraules que li han comportat una querella per injúries i calúmnies.

Gala Pin ha explicat, després d'haver declarat als jutjats de Sant Feliu, que la mateixa promotora explica que prefereixen tenir els edificis buits i que les seves pràctiques estan orientades a fer fora les persones que hi viuen.

MK Premium va comprar un immoble al carrer Lancaster amb la idea de rehabilitar-lo i i posar els pisos a la venda. Però per fer-ho va pressionar els veïns que encara hi vivien perquè marxessin, segons van explicar ells mateixos. Va ser llavors quan va intervenir la regidora que avui ha reiterat que ho va fer per denunciar aquesta situació.

Segons Gala Pin, la querella es va posar perquè va molestar una promotora que no està acostumada a que es denunciïn les seves pràctiques i a la "impunitat" amb la que actuen aquest tipus d'empreses que volen "buidar barris".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00