Sociedad

La botiga de viatges més gran del món desembarca a Barcelona

L'antic cinema Club Coliseum es renova i modernitza per convertir-se en la principal flagship de viatges de PANGEA The Travel Store, amb més de 1700m2, on es trobarà des d'un restaurant a un cinema i fins i tot un tobogan! Obrirà les seves portes el 21 d'abril

Barcelona

Barcelona acull el segon flagship de PANGEA The Travel Store, la companyia que ha aconseguit revolucionar el sector del Turisme amb una oferta de producte totalment a mida i l'assessorament expert de més de 50 viatgers. La botiga, que obrirà les seves portes el dissabte 21 d'abril, comptarà amb més de 1700 metres quadrats al centre de Barcelona, a Rambla de Catalunya 23. La companyia va triar la ubicació de l'antic cinema Club Coliseum per situar la seva primera botiga de viatges a la capital catala. De fet, i com part de l'homenatge de la companyia a l'antiga activitat del local, s'ha mantingut la pantalla de cinema, on es podran veure els continguts de viatge de la marca.

Pangea

Però no és la única sorpresa en el seu interior, perquè, entre altres coses, també es troba un enorme globus aerostàtic o un tobogan. "El viatge comença abans de prendre un avió, comença amb l'organització i l'il·lusió que genera, per això, la nostra màxima és que el viatger trobi a PANGEA el lloc perfecte per inspirar-se, divertir-se i, per què no, reservar-ne un viatge o comprar-lo article que necessiteu per a una escapada ", assegura el CEO, David Hernández. Ell, natural de Barcelona i veí del barri on ara es troba la tenda de viatges més gran del món, confirma que se sent molt il·lusió per veure "renéixer un dels cinemes més importants" de la ciutat: "Jo mateix he vist grans èxits en aquesta pantalla, i estic segur que aquests mateixos èxits ens acompanyaran ".

Mantenint la gran diferenciació de la companyia, més de 30 assessors experts seran els encarregats de recomanar les millors experiències i destinacions a altres viatgers com ells. Compte amb l'experiència d'haver viscut cada una de les activitats o destinacions que es recomana, i, per tant, poder segmentar-les en funció del tipus de viatger sense utilitzar els típics fulletons de viatges organitzats (utilitzen vídeos i fotografies pròpies del destí durant el procés d'inspiració).

Pangea

Però no tot són escapades, perquè a la botiga de viatges més gran del món també hi ha una llibreria especialitzada. En aquest cas es troba Casa del Llibre, la llibreria de referència a la ciutat, que gestionarà aquest espai on podran trobar literatura de viatges, guies, llibres per als més petits, les últimes novetats, etc.

PANGEA La botiga de viatges tampoc oblida la importància de la gastronomia. Per això, també es pot trobar un restaurant a l'interior, La Colosal, amb una proposta gastronòmica moderna, creativa, de gran qualitat basada en la tapa o plats per compartir. El restaurant, que tindrà un horari més ampli que la botiga, per donar sentit a la tapa i la cocteleria, tindrà vistes directes a la pantalla de cinema.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00