Sociedad

Rivera confirma que ha ofert a Manuel Valls ser el candidat de Cs a alcalde de Barcelona

"Les portes estan obertes i ell s'ho està plantejant"

L'exprimer ministre de França, Manuel Valls / Javier Lizón EFE

Barcelona

El president de Cs, Albert Rivera, ha confirmat aquest divendres en declaracions als mitjans que ha ofert l'exprimer ministre de França Manuel Valls encapçalar la llista de la formació a l'Ajuntament de Barcelona.

'He de confirmar que el senyor Valls s'està plantejant poder ser candidat o estar present en una campanya espanyola, i en aquest cas a Barcelona. Cs està obert a que gent com el senyor Valls estigui present en les nostres llistes ', ha assenyalat en declaracions als mitjans a San Lorenzo de l'Escorial (Madrid), on aquest divendres arrenca la primera trobada nacional de Cs.

Rivera ha incidit que el partit vol 'obrir les portes al talent' i 'sortirà a guanyar' i, en aquest context, "una persona del nivell del senyor Valls, exprimer ministre francès, un demòcrata convençut', per a ells 'mereix tot el respecte'.

'Estan les portes obertes. Ell s'ho està plantejant. Cs creu que ha d'haver una candidatura guanyadora. Si Barcelona tingués un alcaldable com el senyor Valls, seria molt millor que una alcaldessa com Ada Colau '

El mateix Valls ha admès que estudia presentar-se per Ciutadans a les eleccions municipals de l'any vinent: "M'ho pensaré", ha respost Valls en ser preguntat a "Los Desayunos de TVE" per si serà candidat a l'Ajuntament de Barcelona pel partit d'Albert Rivera.

Valls, que va néixer a la capital catalana, ha prodigat als últims dies les seves declaracions sobre el conflicte a Catalunya, que, segons el seu parer, ha de trobar una solució política perquè la separatista "no és possible"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00