Sociedad

Descobreixen a Girona un punt de cria de galls per a baralles il·legals

La policia va trobar dins d'un pis a la Font de la Pólvora galls morts, ferits i d'altres en gàbies. Investiguen on es poden estar fent baralles il·legals i qui és el propietari dels animals

Van localitzar set gàbies amb galls, alguns ferits / Mossos d'Esquadra

Girona

És un edifici tapiat, abandonat i a punt d'enderrocar, al barri la Font de la Pólvora. Els Mossos i la Policia Municipal, estaven fent inspeccions per trobar fraus en el consum elèctric, i van entrar en aquest edifici perquè van veure que s'hi havia obert un forat per accedir-hi.

A la tercera planta van trobar un habitatge on hi havia 7 gàbies individuals, amb galls amb la cresta amputada -això els ho fan als que són per baralles- i amb els esperons molt desenvolupats. També hi havia algunes gallines i polls, cosa que fa pensar que es feia cria, explica l'inspector cap de la comissaria dels Mossos de Girona, Xavier Domènech:

Xavier Domènech - Cap ABP Mossos Gironès i Pla de l'Estany

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000158657/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ara busquen els propietaris d'aquests galls i investiguen on es poden estar fent baralles il·legals. Fa 9 anys, els Mossos ja van desmantellar un grup que es dedicava a muntar espectacles de baralles de galls en una barraca de Campdorà. Van detenir deu persones que tenien un negoci muntat amb grades i servei de bar inclòs.

L'operació policial a la Font de la Pólvora no havia començat per trobar animals per baralles il·legals, buscaven habitatges amb la llum punxada. Dels 52 pisos inspeccionats, en van trobar 29 que li tenien.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00