La Graderia
Deportes

La Federació brasilera certifica que Rosell no va causar perjudici, tot el contrari

Rosell recorre contra la negativa de Lamela a la seva excarceració.

L'expresident del Barça, Sandro Rosell, en una imatge d'arxiuGetty Images

Barcelona

Aquest matí Sandro Rosell ha presentat un escrit davant la jutge Lamela que incorpora un certificat de la Confederació Brasilera de Futbol per reforçar la seva defensa i aconseguir la llibertat. En el seu escrit Rosell incorpora un document que la seva defensa considera rellevant. Es tracta d'un certificat de la Confederació Brasilera de Futbol segons el qual la mediació de Rosell a la venda dels drets de la selecció brasilera "no ha portat perjudicis" per la CBF i que al contrari "els pagaments pels partits amistosos van ser sensiblement millorats "

Más información

Aquest certificat contradiu l'acusació de la jutge Lamela, convençuda que les altes i il·lícites comissions que va cobrar Rosell van perjudicar les arques de la federació brasilera i per tant es va laminar la inversió per al futbol al Brasil.

En el certificat, segons la defensa de Rosell, la CBF certifica que és una entitat privada sense ajudes públiques. La jutge confereix però a la CBF el paper de funció pública.

La CBF també certifica que el vot particular de Romario - a qui els investigadors consideren un testimoni rellevant- "no es correspon amb l'informe oficial de la comissió parlamentària que va concloure inexistència de corrupció."

Els investigadors resten valor als certificats de la CBF en entendre que segueix tutelada per Ricardo Teixeira, amic personal de Rosell.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00