Sociedad
CULTURA

Un Sant Jordi radiant

Lletres i pètals avui s’entrellacen i es casen en motiu d’una de les diades més esperades pels catalans: Sant Jordi és la festa de la literatura i també dels enamorats.

Les roses són les protagonistes indiscutibles de la jornada. / ACN

Tarragona

Els carrers i les places ja estan engalanats des de primera hora del matí per celebrar una de les diades més nostrades, la de Sant Jordi. Un 23 d'abril que, a diferència dels dos darrers anys, enguany torna a caure entre setmana, el que farà que les vendes es concentrin sobretot a determinades hores del dia com són el migdia i mitja tarda. El que està clar és que, qui més qui menys, tothom intentarà trobar una estona per triar, remenar i comprar roses i llibres, els protagonistes indiscutibles de la jornada.

Els llibres del territori

Pel que fa a les novetats editorials d'enguany trobem l'escriptor Pep Macaya amb el llibre "Mirolina"; Ariel Santamaria, polític de Reus, que presenta les seves memòries polítiques; la novel·la "On ets Anastàsia?" de Marta Magrinyà; un premi Sant Jordi com és el cas de Joan Lluís-Lluís amb "Jo sóc aquell que va matar Franco"; Xúlio Ricardo que ha escrit la novel·la "L'homenatge"; i, per acabar, Laura Casas que s'estrena amb "Cinquanta còdols al mar".

Aquestes novel·les són les que hem anat coneixent aquests dies previs a Sant Jordi amb entrevistes en llocs privilegiats i que podreu recuperar a la web de Cadena SER Tarragona (http://cadenaser.com/emisora/ser_tarragona/) i Ràdio Reus (http://cadenaser.com/emisora/radio_reus/)

El Sant Jordi de la ràdio

Des de Ràdio Reus-SER Tarragona volem compartir aquest dia amb tots els nostres oients amb una parada a la plaça Mercadal de Reus, una programació especial i regals per tots els que ens escolten cada dia. A partir de les deu, les vint primeres persones que vinguin a llegir un fragment del seu llibre preferit s'enduran una butlleta per participar al sorteig de la Grossa. I per les cinc primeres persones, una rosa de vidre del Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet.

A partir de les 13h s'emetrà en directe des del cor de la ciutat un especial del programa Soroll de Jordi Cartañá amb entrevistes, actuacions en directe, connexions pel territori i moltes sorpreses més.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00