Sociedad
PORTES OBERTES

Portes obertes a Ràdio Reus

Uns 13 socis del Casal Sant Jordi de Reus han visitat aquest dimarts les instal.lacions del carrer Ample número 44 per tal de conèixer aquest centre i les dinàmiques de treball en primera persona.

Socis del Casal Sant Jordi de Reus / Ràdio Reus, Cadena SER

Ràdio Reus avui ha tingut el plaer de rebre a les seves instal·lacions la visita dels socis del Casal Sant Jordi de Reus. En una primera part, se’ls ha explicat, mitjançant un suport audiovisual, els orígens de la ràdio i, sobretot, els orígens de Ràdio Reus. També s’ha informat sobre els diferents tipus de programes i continguts que es fan i es generen des de les nostres instal·lacions. En tot moment han mostrat molt d’interès i també han preguntat pel procés d’obtenció de la informació que acaba sent noticia. Les fonts, contrastar, recorregut a l’antena i a les xarxes socials, el finançament, els equips tècnics han sigut d’altres aspectes que han sorgit durant la xerrada.

La visita ha acabat, com totes les que es fan, al control i a l’estudi. Allí s’ha parlat de la taula de mescles, la realització dels programes en antena i també s’han pogut escoltar alguns talls dels mateixos.

Aquesta és una de les moltes visites que ens agrada rebre per donar a conèixer una mica més encara qui som i què fem i perquè també ens agrada escoltar les opinions de les persones que ens visiten sobre la feina dels mitjans de comunicació i com la reben. En aquests cas es tracta de persones jubilades en d’altres infants o adolescents de diferents escoles de dins i fora del municipi de Reus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00