Sociedad
FUTBOL

Els jugadors del FC Lusitans pateixen retards en els pagaments

El retard de les nòmines està provocant un neguit entre els membres de la plantilla

Imatge de dos jugadors del FC Lusitans / FAF

Andorra la Vella

Tant un dels capitans, Ivan Periánez, com el tècnic, Emiliano González, han explicat que la directiva no està al corrent de pagament pel que fa els salaris. Això ha fet que la part dels jugadors francesos hagi amenaçat de tornar al seu país i deixar l'equip si no se'ls paga les mensualitats que se'ls hi deu.

De dur-se a terme aquesta amenaça la plantilla que és de 13 efectius podria passar a ser de set. Periánez ha deixat clar que es tracta d'una situació que no agrada a ningú però confia en la paraula del president Antonio da Silva en què aquesta setmana es pagaran els diners que es deuen.

Sobre el fet que si no és compleix la promesa puguin prendre d'altres mesures més dràstiques com la possibilitat de no sortir a jugar aquest dissabte el partit davant el Vall Banc FC Santa Coloma, el capità diu que és una decisió que s'hauria de votar entre tota la plantilla, però espera que no s'hagi de posar sobre la taula.

Cal tenir en compte que el projecte vermelho es va fer per intentar guanyar algun títol, cosa que no passarà aquest any. Les opcions d'anar a Europa estan complicades, ja que l'equip hauria de quedar tercer i esperar que la Copa Constitució la guanyi el conjunt de Richard Imbernon. Això els permetria obtenir una important injecció econòmica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00