Sociedad

Detingut per assetjar García Albiol a les xarxes socials

És un veí de Torroella de Montgrí que, segons la Policia, assetjava i insultava a les xarxes socials el president del PP Català, Xavier Garcia Albiol.

Pla curt de Xavier García Albiol, líder del PPC, davant la paradeta de Sant Jordi del seu partit, el 23-4-18. / Ignasi Díez ACN

Girona

És un home de 36 anys, l'ha detingut la Policia Nacional després d'investigar els textos a la xarxa que el mateix García Albiol havia denunciat.

L'acusen d'assetjar i insultar a través de les xarxes socials al líder del PP català. Segons el relat de la policia, des del mes d'octubre aquest veí de Torroella "perseguia" a través de la xarxa a García Albiol, li enviava missatges cada dos o tres dies. En alguns l'humiliava o injuriava i en d'altres l'amenaçava amb frases com "a tu també et posaran a lloc".

García Albiol ho havia denunciat perquè es va veure obligat, diuen fonts policials, a canviar les seves rutines degut a les amenaces.

La investigació del cas l'ha coordinat la fiscalia de l'Audiència Nacional. L'acusen d'un delicte d'assetjament i està pendent de declarar.

En conèixer la detenció, Xavier Garcia Albiol ha reaccionat a través de Twitter, on ha piulat això: "alguns s'ho pensaran abans d'amenaçar per no simpatitzar amb el procés. No tot s'hi val".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00