Sociedad
TARRAGONA 2018

L'associació de veïns de Campclar plega per discrepàncies amb l'ajuntament

Deixen els càrrecs pel tracte rebut durant la preparació dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, ja que asseguren que no se'ls ha tingut en compte.

Campclar és el barri que acull l'anella Olímpica i les noves instal·lacions esportives construïdes en motiu de la cita esportiva.

Pla general de l'estat de l'interior del Palau d'Esports Catalunya, a l'Anella Mediterrània de Campclar al febrer. / ACN

Tarragona

“Nosaltres no comptem per res, no tenim ajuda de cap tipus”. Amb un to oscil·lant entre la resignació i l’enuig, el president de l’Associació de Veïns de Campclar, Jesús Espejo, explica que ell i tota la junta pleguen pel tracte rebut durant la preparació dels Jocs Mediterranis. Asseguren que s'han sentit “menystinguts” per part de l'ajuntament.

Els responsables de l'entitat, quan falten menys de dos mesos per la cita esportiva, asseguren que no han rebut cap tipus d'informació de primera mà dels responsables de Tarragona 2018. És la zona que acull l'anella olímpica i equipaments de nova construcció, i segons Espejo, ningú els hi ha explicat res. Per tot plegat, després de set anys deixen el càrrec.

Incògnita pel relleu

D'aquí quinze dies, quan faltin cinc setmanes pels Jocs, entregaran simbòlicament les claus del local de l'associació de vëïns i ignoren si tindran o no substituts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00