Sociedad

Els preus dels pisos a Girona ciutat segueixen a l'alça

550 és el preu mitjà segons dades de la Cambra de la Propietat Urbana que considera que l'increment és "moderat" però alerta que el mercat segueix molt tensionat i serà així fins que apareguin més pisos de lloguer.

Al barri vell, el preu dels pisos seguirà pujant. / Imatge: Ràdio Girona

Girona

Entre gener i març el lloguer mitjà a Girona ha pujat als 550 euros. Són 20 euros més que l'any passat per la mateixa època i es confirma la tendència a l'alça dels preus del lloguer a la ciutat.

Segons el gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, Miquel Costa, l'increment no és desmesurat però sí significatiu i s'explica perquè hi ha pocs pisos disponibles per a llogar, sobretot al centre. Però creu que els preus tindran dificultat per seguir pujant en moltes zones perquè la gent no els podrà pagar.

Miquel Costa, Cambra de la Propietat Urbana

00:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000158952/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’excepció és el centre de Girona, on –admet- el que es demana per un pis pot seguir pujant força més per sobre de la mitjana perquè hi ha menys estoc i això farà qe les persones amb rendes més baixes hagin de buscar pisos en altres zones.

En d’altres municipis de la demarcació els preus també pugen lleugerament o es mantenen. A Olot el lloguer mitjà és de 395 euros, a Figueres de 420 euros i, a la costa és on més ha pujat. A municipis del del Baix Empordà, la mitjana es situa als 500 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00