Sociedad

Sons de l'Empordà al Món

Inner Cirquel, Gloria Gaynor, Antonio Orozco o Maiquel Nayman a la 11ª edició del festival de música i vi Sons del Món que se celebrarà del 6 de juliol al 4 d'agost a la Costa Brava.

Sons del Món

Girona

L'onzena edició d'aquest festival, que combina música i vi, té una clara aposta internacional però també aposta per artistes catalans com els Catarres, Joan Dausà, o Manu Guix.

La Ciutadella de Roses i la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries seran alguns dels emblemàtics escenaris del festival que ha programat catorze concerts entre el 6 de juliol i el 4 d'agost.

Michael Nyman obrirà el certamen amb un concert de piano a la plaça de la Basílica i una altra de les apostes internacionals és la banda jamaicana Inner Circle coneguda per temes com Bad Boys o Sweat (A La La Long) que actuaran a la platja d'Empuriabrava. Gloria Gaynor actuarà a la Ciutadella de Roses.

El festival també ha programat quatre concerts íntims en cellers de l'Empordà. Hi actuaran Maria del Mar Bonet, Judit Nedderman, Manu Guix i Paula Valls.

Xavi Pascual, director de Sons del Món, creu que un dels objectius del certamen és "fer territori" i posar en valor els espais de l'Empordà i també els seus vins:

Xavi Pascual - Sons del Mon

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000158991/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pascual espera que aquesta edició superi els 20.000 assistents de la passada i es consolidi dins els grans Festivals de la Costa Brava i com "el gran festival de música i vi del país". El festival ofereix sessions de maridatge abans de cada concert.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00