Sociedad
SESSIÓ DE CONTROL

Espot garanteix la seguretat a Meritxell i Carlemany durant les obres

PS i Liberals han manifestat la seva preocupació pel correcte funcionament de les emergències a la zona durant els treballs

Obres a l'Avinguda Meritxell / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Liberals d'Andorra i Partit Socialdemòcrata han mostrat aquest dijous la seva preocupació per l'afectació que tindran les obres d'embelliment a les avingudes Meritxell i Carlemany. D'aquesta manera, el conseller liberal Ferran Costa ha mostrat el seu neguit per si s'ha pactat com haurien d'intervenir els serveis d'emergència i també per la seguretat dels vianants.

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha destacat que hi ha la validació de la taula de mobilitat perquè els subministraments i els serveis essencials estan garantits i ha remarcat que fins i tot s'han fet visites in situ dels bombers i de la policia, que també han pactat com actuar en cas d'emergència. A més, s'han reforçat les rondes a peu de la policia i també s'han inspeccionat les passarel·les per a vianants. Pel que fa a les ambulàncies, el ministre de Salut, Carles Álvarez, ha destacat que el centre regulador es coordina amb els serveis de circulació quan han d'actuar.

El conseller del Partit Socialdemòcrata i president suplent del grup parlamentari mixt, Pere López, ha mostrat la seva preocupació per l'afectació que les obres poden tenir a l'estiu, amb l'arribada de turistes i la coincidència amb el Cirque du Soleil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00