Sociedad
MOBILITAT SOSTENIBLE

La 5ena Jornada de mobilitat elèctrica s'avança a la primavera

Andorra ja compta amb més de 300 vehicles elèctrics matriculats

n moment de la presentació de la cinquena Jornada de Mobilitat Elèctrica, amb el director de màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas; el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet; el director general de FEDA, Albert Moles, i el secretari general / L.M. ANA

Andorra la Vella

La cinquena edició de la Jornada de la Mobilitat Elèctrica canvia de dates i se celebrarà el proper dissabte, 12 de maig, a la zona del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. La principal activitat serà un petit itinerari anomenat "electroclipol".

Els organitzadors, FEDA i l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) han decidit avançar la jornada a la primavera perquè el temps és millor, perquè tot just ara arrenca el Pla Engega i perquè també comença la temporada de sortir amb bicicleta.

L'objectiu és que els ciutadans dels país coneguin les oportunitats que ofereix la mobilitat elèctrica. Hi trobaran des de vehicles, bicicletes i motos, fins a patinets i 'segways'.

A banda de doblar el nombre d'unitats exposades, fins a una vintena, la novetat més destacada de la jornada d'enguany serà l'electroclipol', un petit itinerari per recuperar l'essència del transport públic col·lectiu, petit i elèctric. El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha assegurat que podria ser molt útil per unir les parròquies d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

A dia d'avui, Andorra ja compta amb més de 300 vehicles elèctrics matriculats i esperen tancar l'any entre els 400 i 500.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00