Sociedad

Pinten un metro i llancen pedres en veure's enregistrats per treballadors

Un grup de vàndals han atacat de matinada un comboi de la Línia 3 del Metro de Barcelona a la Plaça de Catalunya.

A l'interior del tren hi viatjaven mitja dotzena d'operaris de TMB que plegaven de treballar

Pinten un metro i llancen pedres en veure's enregistrats per treballadors

Pinten un metro i llancen pedres en veure's enregistrats per treballadors

Barcelona

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) denunciarà l'atac contra un comboi de la Línia 3 del Metro aquest dissabte a la matinada a la Plaça de Catalunya. Els treballadors que anaven a l'interior s'han endut un bon ensurt. Els vàndals han agafat pedres de la via per rebentar els vidres de la cabina quan s'han adonat que des de l'interior els estaven enregistrant amb el telèfon mòbil.

L'incident ha passat a partir de les 2 de la matinada quan el servei ja havia finalitzat i els treballadors tornaven al seu punt d'origen després d'haver tancat les diferents estacions. Quan el comboi ha arribat a la terminal de la Plaça de Catalunya un grup de persones, la majoria encaputxades i amb tapaboques, s'han posat a pintar el tren amb esprais. Quan han vist que des de l'interior els cridaven l'atenció i els estaven enregistrant han respost llançant pedres.

Cap treballador ha resultat ferit però sí que han viscut moments de molta tensió i nervis fins que el grup ha marxat i ells han pogut donar la veu d'alarma. Un membre del grup s'ha dedicat també a enregistrar com els seus companys pintaven per immortalitzar el que ells consideren una gesta i un desafiament del sistema, segons fonts policials.

Fonts de TMB expliquen que aquest tipus d'accions són cada cop més violentes i que hi ha una deriva perillosa contra les persones, ja siguin passatgers o treballadors o vigilants de seguretat ja que els membres d'aquests grups no dubten a fer servir la força per evitar ser enxampats.

Transports Metropolitans de Barcelona ja va alertar l'any passat en l'Observatori del Civisme que cada cop hi ha més incidents i més violents i van demanar als poders públics més suport davant del que ells anomenen el "vandalisme grafiter".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00