Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Humor

Especial 50 anys del maig del 68

Reviu l'especial sobre els '50 anys de Maig del 68' al programa. Amb Josep Ramoneda, Lluís Pascual, Marina Subirats, Lluís Boada, Josep M. Martí Font i Lídia Pujol.

Especial: 50 anys de Maig del 68

Especial: 50 anys de Maig del 68

53:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001350020/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquestes són algunes de les frases que van deixar els protagonistes del nostre especial "Maig del 68":

Josep Ramoneda: "Maig del 68 era una època en la que podies creure que tot era possible,i ara vivim un temps, en que tothom està convençut que quasi res és possible".

Lluis Boada: "Jo diria que hi ha dos tipus de revolucions, les que es guanyan i les que es viuen. Crec que el 68, en general és una revolució que es va viure".

Lluis Pasqual: "París era la capital de Catalunya. El pitjor que et podien fer, era treure't el passaport.Vaig anar a veure Hair a Paris, al 69, 5 nits seguides.La sexualitat abans i després del 68,és una altra cosa".

Lluis Pasqual: "El teatre del Odeón té una ubicació estratègica, entre el Senat i la Sorbona, està al mig.L' Odeón va ser ocupat al 68, i 5 cops mentre jo n' era el director".

Marina Subirats: "Sempre he pensat que si fos possible repetir uns dies de la teva vida, serian els de Maig del 68 a Paris, perquè va ser una festa, després va venir el desànim"

Josep Maria Martí Font: "1968 és un any ple de sang i que acaba malament: van assasinar a Bob Kenedy, a Martin Luther King, van disparar a Warhol, a EEUU va guanyar Nixon i De Gaulle a Paris, però tot es va transformar, res va ser igual després".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00