Sociedad

Rubí embogeix amb LOS40 Primavera Pop 2018

Un festival per a tots

Aitana i Ana Guerra a l'escenari de LOS40 Primavera Pop cantant "Lo malo" / Dani Portes

Barcelona

Dissabte al vespre, Rubí es va inundar amb més de 20.000 persones en la seva edició LOS40 Primavera Pop. El parc de l'Escardívol de la localitat vallesana va superar totes les expectatives d'assistència donant com a resultat una vetllada digna de viure-la en primera persona.

La parada catalana del festival va arrencar sota l’amenaça de la pluja. Però l'energia positiva que irradiava l’escenari va fer que el temps es posés a favor, una treva que LOS40 van aprofitar per oferir el millor esdeveniment musical de la primavera. Tot presentat pel millor mestre de cerimònies, el Tony Aguilar, i l'equip de LOS40 Catalunya, l’Adrià Ortega, l’Adrià Soler, la Neus González, el Sergi Sánchez i el Víctor de la Torre.

Tony Aguilar, mestre de cerimònies un any més de LOS40 Primavera Pop a Rubí / Dani Portes

El cartell estava ple del millor talent nacional i internacional amb les actuacions de l’Scott Helman i la Sofia Reyes que van aixecar passions. Però no van ser els únics, els Efecto Pasillo van recarregar les piles amb el seu pop positiu al so de les seves últimes cançons.

El Blas Cantó va tornar a enamorar amb la seva elegància sobre l'escenari cantant el seu In Your Bed i Éll No Soy Yo. El Manel Navarro, que actuava a casa, va presentar el seu últim hit que tan fort està calant, Voulez-Vous Danser? i va reafirmar que el seu talent no té límits.

Pablo López durant la seva actuació / Dani Portes

Dissabte, hi ha ver la sort de veure cantar en directe a la Laura Durand, la jove desprenia màgia en cada estrofa de la seva nova cançó i el públic no va poder fer res més es va deixar encisar amb la seva veu. LOS40 Primavera Pop de Rubí va rebre amb els braços oberts a l'encantadora Ana Mena, el duet dance que formen els Reyko, les guitarres dels Maico i el so urbà del Kayl. Per la seva banda, el Carles Ribes i l’Albert Segú, ex membres d'Amelie, van defensar Aran, el seu nou projecte que tant està agradant.

L’Álvaro Soler també va ser profeta a la seva terra. No feia falta molt més que dir el seu nom perquè tota la ciutat tremolés amb l'eufòria que va desencadenar a ritme de Sofía i el seu nou èxit estiuenc per a aquest any, La Cintura. L’Adexe & el Nau, el David Lafuente amb el Henry Méndez i el José De Rico i el sevillà Rasel li van donar el toc ballable a la nit amb les seves actuacions. Però la festa va seguir amb més, el públic no va poder deixar de cridar i cantar amb els seus ídols. Les Sweet Califòrnia van posar el punt festiu amb Ay Díos Mío sobre l'escenari Ningú podía deixar de ballar!

El Pablo López va regalar un dels moments més emotius del festival primaveral a Rubí. Ell i el seu piano van fer fondre als milers de persones que corejaven cadascuna de les estrofes de El Patio. Un autèntic regal per a les orelles. D'altra banda, l’Aitana i l’Ana Guerra van fer embogir els assistents.

A més a més, van venir amb el Raoul que va acabar pujant a l’escenari per a saludar a tots els seus fans. La d'AitanaWar era l'actuació que tots esperaven. I l'emoció va ser tal que amb prou feines se les escoltava interpretar Lo Malo a l'escenari de L'Escardívol de Rubí. Aleshores, les noies van decidir fer-ho per segona vegada acapella i cantant amb el públic que va resultar un moment màgic.

El final de festa va arribar amb regust llatí de la mà del Juan Magán que al costat de la Belinda van tancar les actuacions de l'edició catalana de LOS40 Primavera Pop. LOS40 a Catalunya i l’Ajuntament de Rubí van fer possible una nit a vessar de música, emocions, sentiments en un festival per a tothom per la plena inclusió. I amb el patrocini de DRINKKING CARPAS, AIXAM i DERMGO i SINGULADERM de laboratoris PRIMADERM

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00