Sociedad

El conductor de la furgoneta en l'accident de Llardecans va morir per autolesions després del xoc

Les ferides com conseqüència de l'accident van ser lleus, segons ha sabut Ràdio Lleida del resultat de l'autopsia.

Imatge de vehicle en què viatjaven les dues víctimes mortals, i de la furgoneta que també s'ha vist implicada en l'accident, al fons. Imatge del 6 de maig del 2018. (Horitzontal)ACN

Lleida

Ho avança Ràdio Lleida. El conductor de la furgoneta que va provocar l'accident de Llardecans, va morir per les autolesions, les ferides es va causar ell mateix, segons el resultat de l'autòpsia que se li ha practicat.

Segons aquest informe forense, almenys aquest conductor de 39 anys i veí de Lleida es va provocar dues ferides que van ser mortals: Una,un tall al coll que li va seccionar en part la jugular, i, una altra a la zona del pit que li va perforar la cavitat pulmonar.

L'autòpsia revela que aquestes lesions que es va infringir aquest home van ser posteriors a l'accident, i els causants de la seva mort. Es van fer amb un objecte punxant com ara un cúter o un vidre tal i com avançava Ràdio Lleida.

El mateix informe conclou que les ferides que va rebre com a conseqüència del propi xoc frontal entre la furgoneta que conduïa i el turisme van ser de caràcter lleu.

La investigació dels Mossos està a l'espera de conèixer també els resultats de les proves d'alcohol, de drogues i sobre residus de medicaments en sang, per aportar més claredat a encara alguns interrogants. 

L'accident es va produir la nit del diumenge pels vols de les nou, a la C-12 a Llardecans, quan la furgoneta va envair el sentit contrari de la circulació topant frontalment contra el turisme en què van morir dues persones entre elles un mosso que estava fora de servei, i una dona resultava ferida. Segons fonts de la investigació es descarta que hi hagués hagut cap altre vehicle en aquest tràgic accident.

Els Mossos investiguen les causes de la col·lisió i per què aquest conductor va envair l'altre carril. Segons fonts properes al cas, per l'estat en què van quedar els dos vehicles, asseguren que el xoc va ser parcialment però no completament frontal. Barallen que fós un accident involuntari, -ja sigui per distracció o altres causes..-, però no descarten la hipòtesi de la intencionalitat.

L'única supervivent d'aquest tràgic accident, la copilot del turisme -parella del conductor i germana de la passatgera del seient del darrera- evoluciona favorablement de les ferides, i es troba ingressada a planta en un centre hospitalari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00