Sociedad
SANITAT

El PS qualifica de "greu" que continuïn les irregularitats als comptes del SAAS

Torna a acusar el Govern d'innacció ja que a data d'avui els responsables d'aquestes irregularitats continuen al seu lloc

Arxiu ANA

Andorra la Vella

El PS lamenta que l'informe del tribunal de Comptes torni a posar de relleu les irregularitats en el funcionament del SAAS i més tenint en compte que durant l'exercici del 2016 ja s'havia posat sobre la taula el problema.

La consellera sociademòcrata Rosa Gili explica que a l'estiu d'aquell any fins i tot s'havia alertat que les irregularitats trobades pel Tribunal de Comptes a l'exercici 2014 podien comportar responsabilitats penals. Per aquest motiu troben greu que els fets es repeteixin.

Gili destaca que en aquest any han tornat a apareixer contractacions de serveis no justificades o superant el límit que permet la contractació pública, així com el pagament de suplments de salari no justificats o fora de normativa, entre altres.

Per això torna a acusar el Govern d'innacció ja que a data d'avui assegura que els responsables d'aquestes irregularitats continuen en le seu lloc de feina a excepció del director de serveis economics i financers que va ser cesat el 2017 amb l'excusa que el director general del SAAS li havia perdut la confiança.

Recordem que el PS va presentar una demanda a la Batllia per tal de depurar responsabilitats al respecte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00