Sociedad
TARRAGONA 2018

L'organització dels Jocs preveu una sobreocupació de la Vila Mediterrània

Els hotels de Port Aventura no tindran prou capacitat per acollir tots els equips participants, i ara s'està mirant de trobar una alternativa complementària.

Habitació d'hotel. / ACN

Tarragona

Els hotels del parc temàtic seran l'allotjament dels més de 4.000 esportistes i oficials que es desplaçaran a la ciutat per participar a les competicions esportives. Tenint en compte com va el nombre d'inscrits, el director executiu de Tarragona 2018, Víctor Sánchez, preveu que finalment potser caldrà ampliar la ràtio d'habitacions inicials i buscar-ne d'altres a establiments propers.

Hi ha alguns esports, com ara l’hípica i el piragüisme, que van a banda de la Vila Olímpica, ja que s’executaran a Castelldefels i Barcelona i per tant l’allotjament serà proper a l’àrea metropolitana.

Darrers preparatius

Falta un mes i escaig per l'organització dels Jocs i el Comitè Internacional està fent aquests dies a la ciutat la darrera reunió abans del 22 de juny. Aquest dimecres hi haurà l'acte de sorteig de les competicions d'equip, i hi ha nou proves de les més de 200 que s'han hagut de cancel·lar per manca de participació. 

A nivell d’infraestructures de nova construcció, encara falta posar el punt i final a la piscina olímpica i el Palau d’Esports.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00