Sociedad

Josep Anton Ferré i Mª José Figueras, cara a cara

Els micròfons de Ràdio Reus han estat l'escenari del primer debat electoral entre els dos candidats a ocupar la cadira de rector de la Universitat Rovira i Virgili.

Els dos candidats a Ràdio Reus. / Oriol Aymí.

Tarragona

La continuïtat versus la renovació. L'actual rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, competeix per revalidar el càrrec amb la catedràtica Maria José Figueras, l'altra candidata a ocupar la cadira. Ambdós s'han assentat davant dels micròfons de Ràdio Reus-SER Tarragona per explicar les seves intencions de futur al llarg del primer cara a cara que ofereixen a un mitjà de comunicació. 

Especial cara a cara eleccions URV (08/05/2018)

45:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048993/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'atracció de nou alumnat, la millora del finançament i de les condicions laborals dels professors associats i la retenció de talent per evitar la fuga de cervells són alguns dels punts en comú compartits. 

Ambdós candidats amb el director del programa "soroll", en Jordi Cartañá. / Oriol Aymí.

El programa electoral de Figueras té com a pal de paller fer una universitat per a tothom i més accessible. També aposta pels ensenyaments virtuals i semipresencials, per tal de donar facilitats per compaginar els estudis amb la vida laboral. 

Al seu torn, Ferré aposta clarament per la recerca i la investigació, així com per transformar la universitat per tal que s'adapti als canvis socials i als reptes actuals. També vol una nova facultat de medicina allunyada del centre de Reus. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00