Sociedad
TEATRE

Teatre inclusiu

Fundació Repsol i la Companyia de Blanca Marsillach viatgen a Tarragona amb el seu teatre per a persones amb discapacitat. En parlem amb la mateixa Blanca Marsillach als nostres estudis.

http://www.varelaproducciones.com/

Entrevista Blanca Marsillach (09/05/2018)

18:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000121892/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

La Fundació Repsol i la Companyia de Teatre de Blanca Marsillach s'han unit per novè any consecutiu per dur a cinc ciutats espanyoles seu projecte Taller de teatre adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual. L'obra triada per a aquesta edició, “Historias de un dia cualquiera” ha passat aquest dimecres al matí pel Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Un muntatge i un projecte amb el que n’hem parlat amb la seva creadora, Blanca Marisllach que ens ha explicat com tots aquests anys enrere va poder comptar amb el suport i complicitat de Repsol.

Aquest és el quart any que actors professionals, amb i sense discapacitat, comparteixen escenari. Es traca d’Adela Estévez i Miriam Fernández, dues actrius amb discapacitat, tornen a unir-se a l'actor i director Xabier Olza en aquest projecte. Com en anteriors ocasions, l'elenc ha interpretat l’obra de 40 minuts per després a la participació del públic: els assistents tenen l'oportunitat de pujar a l'escenari a improvisar les escenes més divertides de l'obra.

Més detalls sobre l’obra i sobre l’actriu Blanca Marsillach a l’entrevista que adjuntem.

També a: http://www.varelaproducciones.com/

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00