Sociedad

Torra fa autocrítica pels tuits: “Me’n penedeixo, no tornarà a passar”

Segon discurs del candidat a President que no ha aportat grans novetats, més enllà de reiterar que el seu president és Puigdemont i que seran lleials al mandat de l’1 d’octubre. I s’ha tornat a disculpar per les piulades polèmiques: “Me’n penedeixo i no tornarà a passar”

Torra fa autocrítica pels tuits: “Me’n penedeixo, no tornarà a passar”

Torra fa autocrítica pels tuits: “Me’n penedeixo, no tornarà a passar”

Barcelona

Quim Torra no ha apuntat grans novetats en el seu segon discurs d’investidura, d’uns 50 minuts, encara que ha desgranat temes concrets del programa de govern, a l’estil del que ja va fer Jordi Turull en el seu moment.

Torra no ha rebaixat el to independentista i en aquesta ocasió ha subratllat la importància que tindran en el futur tres elements: l’anomenat espai lliure d’Europa, el procés constituent i l’assemblea de càrrecs electes. I ha reiterat que “Puigdemont és el nostre president i serem lleials al mandat de l’1 d’octubre, construir un estat en forma de república”.

Més enllà d’això ha fet una certa autocrítica, reconeixent errors de l’independentisme en els ´últims mesos, encara que també ha reclamat “als que volen que Catalunya sigui una comunitat autonòmica” que també ho facin i els ha cridat a “rebutjar la presó i l’exili”

Quim Torra ha tornat a disculpar-se per les seves piulades polèmiques de sis anys enrere: “Me’n penedeixo i no tornarà a passar”. I també ha tingut paraules per als republicans espanyols: "El procés d'independència català es basa en l'impuls sorgit de la força de canvi de la ciutadania I tant de bo el poble espanyol faci un procés similar i s'emancipi"

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00