Sociedad
MÚSICA

Nuesa que vesteix

Judit Nedderman passa per Tarragona per presentar el seu nou disc "Nua". Un treball en el que diu que se'ns mostra nua i nosaltres trobem que aquest despullar-se la re-vesteix amb una poesia i una sensibilitat molt especial.

Judit Nedderman

Entrevista Judit Nedderman (16/05/2018)

15:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000122187/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Judit Neddermann passat aquest dissabte pel Teatret del Serrallo de Tarragona dins dins el festival “Ja Veus”. En format de duet, ens presenta el seu nou disc “Nua” farcit de propostes diverses i amb un nexe comú: la sensibilitat i veu pròpia d’aquesta artista de Vilassà de Mar. Ja porta un bon manyoc de concerts fets i d’aquí fins el mes d’octubre no se’ls acabarà. Com tampoc nosaltres no ens sabem acabar aquest disc que està farcit de moments, d’intensitats, de sensibilitats. Un disc en el que plana de fons la melangia que cristal·litza en temes en els que directament parlen de la pèrdua o la separació.

No us deixeu perdre una entrevista en la que acabem preguntant-nos què és més difícil de superar: el moment de la ruptura o el dol.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00