Sociedad

Núria Marín demana a Torra i Rajoy que "parlin d'una vegada"

L'alcaldessa socialista de L'Hospitalet assegura que el diàleg és la fórmula que permetrà superar la situació de paràlisi que viu Catalunya

L'alcaldessa de l'Hospitalet del Llobregat, Núria Marín / Arxiu ACN

L'Hospitalet de Llobregat

Núria Marín defensa que ara mateix Catalunya necessita diàleg i no unilateralitats. Ho ha dit a Twitter coincidint amb la presa de possessió de Quim Torra com a president de la Generalitat. L'alcaldessa socialista de L'Hospitalet demana que el nou govern es posi a treballar per atendre els problemes dels ciutadans. Explica que Catalunya viu una situació de paràlisi des de fa ja molts mesos que està afectant tothom, començant pels municipis.

Sobre Quim Torra, Marín diu que les seves paraules "no conviden a pensar que serà el president de tots el catalans i catalanes", però que confia que això quedi al passat i recuperi el consens social que permeti avançar.

Marín acusa Esquerra Republicana i la CUP de posar les banderes per davant de les necessitats reals dels ciutadans. Bàsicament, diu l'alcaldessa, perquè sent d'esquerres donen suport a un candidat "clarament de dretes que ha fet declaracions qualificables de xenòfobes".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00